Pronty zelfklevend reparatiedoek, donkerblauw

Pronty zelfklevend reparatiedoek, donkerblauw

Pronty zelfklevend reparatiedoek, donkerblauw
Ideaal om eenvoudig uw kleding te repareren of te verstevigen

100x200mm

Artikelcode: 536.030.054
1.95

Opplakbaar Pronty reparatiedoek is uitermate geschikt weefsels waar Pronty opstrijkbaar reparatiedoek niet toep[asbaar is, zoals bij kleding die niet gestreken mag worden, bijvoorbeeld 100% polyester, acryl, nylon en weefsels met een speciale afwerking zoals regenkleding, motorkleding etc.

1) Was, indien mogelijk, het kledingstuk volgens de voorschriften van uw kledingleverancier voordat u het Pronty reparatiedoek aanbrengt, gebruik geen waterontharder, wasverzachter of wasverzachterdoekjes. Of zorg op een andere wijze dat uw kledingstuk schoon droog en vetvrij is.
2) Plaats uw kledingstuk kreukvrij op een strijkplank met de te beplakken zijde boven.
3) Verwijder een klein deel van de beschermlaag aan de achterzijde van het reparatiedoek.
4) Leg uw Pronty reparatiedoek op de juiste plaats op uw kledingstuk, begint u met het deel wat nog bedekt is door de beschermlaag..
5) Wanneer u het reparatiedoek op de juiste positie heeft geplaatst plakt u het stukje waar u reeds de beschermfolie van heeft verwijderd, vast.
6) Trek nu voorzichtig de rest van de beschermfolie stukje voor stukje los en wrijf tegelijk het reparatiedoek met een droge doek vast op het te repareren kledingstuk, wrijf eventuele luchtbelletjes direct naar de zijkanten weg.