Bretel 35mm breed, roze wit gestreept

Prima kwaliteit bretels, in lengte verstelbaar, met klemmen, ca.115cm lang

200000011180
Bretel 35mm breed, roze wit gestreept
Bretel 35mm breed, roze wit gestreept
Bretel 35mm breed, roze wit gestreept
10.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode35E-STREEP-116
Jan de Grote Kleinvakman heeft een groot assortiment bretels met een goede kwaliteit/prijs verhouding. Bretels zijn een modieuze accessoire, met bretels houdt u uw pantalon op de juiste hoogte wanneer men geen riem draagt. Bretels bestaan in diverse uitvoeringen en kleuren, Y-vormige banden of volledig dubbele banden in diverse breedten en dessins, zowel met klemmetjes als met lusjes. Een nadeel van klemmetjes is dat deze altijd zichtbaar zijn aan de broekband, een nadeel van bretels met lusjes is dat deze bevestigd worden aan knopen die permanent aan de buiten- of binnenzijde aan de broeksband moeten worden bevestigd.
Jan de Grote Kleinvakman heeft een groot assortiment bretels met een goede kwaliteit/prijs verhouding. Bretels zijn een modieuze accessoire, met bretels houdt u uw pantalon op de juiste hoogte wanneer men geen riem draagt. Bretels bestaan in diverse uitvoeringen en kleuren, Y-vormige banden of volledig dubbele banden in diverse breedten en dessins, zowel met klemmetjes als met lusjes. Een nadeel van klemmetjes is dat deze aktijd zichtbaar zijn aan de broekband, een nadeel van bretels met lusjes is dat deze bevestigd worden aan knopen die permanent aan de buiten- of binnenzijde aan de broeksband moeten worden bevestigd.

Hoe hoort het eigenlijk (hoewel u natuurlijk altijd vrij bent om hiervan af te wijken):
Bretels hoort men niet zichtbaar in het openbaar te dragen, ook al zijn dit dure designerbretels. Ze worden dus altijd bedekt door een colbert. Niettemin moet de kleur van de bretels combineren met die van het overhemd. Bij een smoking hoort men enkel een witte bretel te dragen. Een andere faux pas is het dragen van een bretel én een riem (tegelijk).

Deze bretels van Jan de Grote Kleinvakman fournituren zijn voorzien van zilverkleurige klemmen. Plaats de klemmen van uw bretels niet (per abuis) op de riem van uw pantalon. Door de dikte van de riem kunnen hierdoor de klemmen beschadigd raken waardoor deze wellicht niet meer goed functioneren.