Herroeping

Wanneer u uw bestelling hebt afgerond, is er sprake van een overeenkomst met betalingsverplichting. Volgens Europese wetgeving mag u deze overeenkomst binnen 14 dagen zonder opgave van reden herroepen. Dat heet herroepingsrecht. Deze termijn gaat in op de dag dat u uw bestelling ontvangt, of op de dag dat het laatste product van uw bestelling is afgeleverd (bij eventuele gespreide levering).

Om een beroep te doen op het herroepingsrecht, dient u ons, binnen de herroepingstermijn van 14 dagen, op de hoogte te stellen dat u de overeenkomst wilt herroepen. Volgens dezelfde Europese Wetgeving dienen wij u de mogelijkheid te geven om uw herroeping aan te kondigen via dit herroepingsformulier.

Zodra u aangeeft het artikel retour te sturen ontvang u uw aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten bij een standaardlevering) per omgaande, na retour ontvangst van de bestelling, van ons terug. U dient uw bestelling terug te sturen voordat deze termijn van 14 dagen is verstreken.

Stuur uw pakket, voldoende gefrankeerd, retour aan:

Jan de Grote Kleinvakman
Albert Cuypstraat 203a
1073 BE  AMSTERDAM
NETHERLANDS

Bij eventuele schade of een ongefrankeerde zending kunnen wij kosten in rekening brengen. Indien er onnodige schade aan het product is ontstaan, brengen wij deze waardevermindering in rekening.
Op maat geleverde artikelen, bijvoorbeeld op lengte geknipt koord of band, zijn van het herroepingsrecht uitgesloten.

Vult u, wanneer u wilt herroepen, alstublieft het onderstaande formulier in.......